Contact

Het seizoen zit er op. We zijn nu gesloten. Op 7 oktober 2023 hebben we nog een plantjesdag!

Normaal gesproken, zijn we van eind juni tot eind augustus op donderdag en zaterdag geopend van 10:00-16:00. Maar dat kan afwijken dus kijk op onze website of facebook voor de meest recente openingstijden. Begin/half juni hebben we vaak een aantal plukdagen voor de honingbessen die eerder rijp zijn. Begin oktober hebben we een plantjesdag. Regelmatig geven we een rondleiding en soms is er een workshop.

Elke donderdagochtend van 9:00 tot circa 13:00 werken we met vrijwilligers en liefhebbers in de pluktuin en het voedselbos. Wil je een keer meedoen en kijken of het wat voor je is, stuur ons dan een e-mail of kom langs op donderdag. Van harte welkom!


Zelfpluk bessen en bloemen, verkoop van planten en fruitproducten en een terras met koffie, thee, limo, ijs en lekkers. Houd facebook en deze pagina in de gaten voor plantjesverkoop, workshops, rondleidingen, openingstijden en andere informatie.

Kom bij voorkeur op de fiets of te voet; mooie fietsroutes en wandelroutes lopen lang de pluktuin en door de omringende bossen en weilanden van en naar Vorden, Lochem en Zutphen. Auto’s enkel via de Vordensebinnenweg en s.v.p. parkeren langs de kant van de Grensweg.

Welig
Grensweg 1
7241RP Lochem
info@welig.nl